Vad är rekommenderad dos?

24.01.2019

Får ofta frågan om hur ofta tycker du att jag skall ta en behandling. Denna fråga är aldrig självklar. För varje individ är denna olika eftersom vi alla träna olika tufft och våra kroppar återhämtar oss olika snabbt. 

Vid väldigt hård träning och aktivitet så talar kroppen för sig själv och oftast märks det ifall kroppen inte hinner återhämta sig optimalt. I detta fall kan en behandling vara optimalt för att kunna skapa bästa återhämtning och fräscha upp kroppen för att både förebygga samt förbättra prestationen. 

Så kort och koncist talar kroppen för sig själv! Vid väldigt hög träningsbelastning då kroppen inte hinner återhämta sig  kan en behandling vara optimal för att uppnå en bättre återhämtning och prestation. Medans  ifall man inte tränar eller rör på sig och kanske istället sitter framför en dator hela dagen, kan detta bidra till mycket muskelspänningar. I det fallet kommer även här kroppen signalera att något inte stämmer då vi är gjorda för att fysiskt belastas. När detta uppstår kan en behandling vara fördelaktig för att minska på spänningarna och ge förebyggande övningar.