Behandling 

Komplett Kropp arbetar med att undersöka, förebygga, behandla och rehabilitera smärttillstånd och nedsatt funktion i alla delar av rörelseorganen. Vi arbetar bland annat med manuella tekniker för att minska smärta och återskapa funktion. 

Behandlingsmetoder:

  • Ledjustering, Dry needling, Triggerpunktsbehandling, Massage, Stretching, Mobilisering, TENS, NMES,  träning och rehabilitering.

Behandlingsval:

  • Kroppskoll: Syftet är att, med tester och undersökning, identifiera riskfaktorer för att sedan förebygga dem. Det kan exempelvis handla om rådgivning på övningar och/eller behandling. Detta är ett utmärkt val för dig som har planerade mål som exempelvis en tävling.
  • Naprapati nybesök: För dig som har ett pågående besvär, såsom smärta, stelhet, svaghet eller andra typer av besvär ifrån muskler och leder. Här letar vi efter orsaken till ditt problem och genom en undersökning ge dig den behandling, träning och råd för att du skall bli av med dina problem nu och på sikt.
  • Idrottsmassage: Det är en tuff och djupgående massage för dig som tränar mycket. Massagen ger dig bättre återhämtning och kan optimera dina träningsresultat. Idrottsmassage är en individuellt anpassad behandling som vid behov kombineras med våra övriga tekniker.

      Avbokning måste göras 24h före behandlingens starttid, vid uteblivet besök debiteras fullt pris.